Fetę, oliwę, miód i wodę przełóż do miksera i zmiksuj na gładką, kremową konsystencję.
Brzoskwinię pokrój na 6-8 plasterków, truskawki możesz pozostawić w całości lub przekroić na pół.
Kromki chleba i plasterki brzoskwini upiecz na grillu.
Truskawki i pomidorki włóż do patelni do raclette i grilluj na średniej/wysokiej mocy. Po 5 minutach sprawdź, czy są już gotowe. Jeśli tak wyjmij je z patelni.
Chleb posmaruj przygotowanym kremowym serem, połóż na nim owoce i grillowaną brzoskwinię.
Na wierzch połóż kilka listków bazylii i dopraw miodem do smaku.
Pieczarki umyj i oczyść. Oderwij od nich nich nóżki.
Pomidorki i mozzarellę przekrój na pół.
Do każdej pieczarki włóż pomidorki i ser (po 3-4 kawałki).
Pieczarki połóż na grillu i podpiecz. Aby uzyskać chrupiącą skórkę radzimy opiekać przez 4-5 minut na średniej mocy.
Kiedy pieczarki się upieką, połóż je na kołderce z rukoli, skrop octem balsamicznym i dodaj kilka listków bazylii.
Podawaj z białym lub różowym winem.