Black Friday na nieprzecenione produkty | -10% z kodem BLACKFRIDAY →
50 zł dla CiebieRejestracjaLogowanieKoszykMenu
Zapisz

FABINI
Nóż TrinoDo pieczywa, ze stali nierdzewnej, długość klingi 13 cm

Zobacz wszystkie (+1)
PremiumBlack Friday-19%
Nóż Santoku Trino marki FABINI został zaprojektowany w Czechach i dzięki ząbkowanej krawędzi idealnie nadaje się do krojenia pieczywa, owoców i warzyw, również ze skórką.

Ostrze noża wykonano metodą kanapkową San Mai z japońskiej, trójwarstwowej stali. Rezultatem jest ostry i elastyczny nóż, który nie pęka ani się nie kruszy. Twardy rdzeń AUS8, zapewniający maksymalną i długotrwałą ostrość, uzupełniają bardziej miękkie, elastyczne warstwy zewnętrzne, które zapobiegają uszkodzeniom ostrza. Ostrze jest szlifowane obustronnie pod kątem ok. 13° a twardość stali sięga 57-59 HRC.

Rękojeść ma doskonałą ergonomię i jest wykonana z termoplastycznego materiału, który nie ślizga się i zapewnia maksymalną wytrzymałość i trwałość.
Do pieczywaZe stali nierdzewnejDługość klingi 13 cm

Wszystkie informacje o produkcie

Odkryj pełną ofertę produktów z kolekcji Trino

Będzie pasowało

FABINI

Nóż TrinoDo pieczywa, ze stali nierdzewnej, długość klingi 13 cm

141,86 zł
Cena wyjściowa: 176 zł
Zaoszczędzisz 34,14 zł
Oferta ograniczona czasowo
Tylko do końca odliczania lub do wyprzedania zasobów. Nie przegap ofert na Black Friday i odkryj tysiące produktów ze zniżką.
00
dni
:
01
godzin
:
04
minut
:
14
sekund
Gwarancja najlepszej ceny
Gwarantowana dostawa przed Świętami
5 szt. w magazynie, szybka wysyłka
Paczkomat® InPost
Od 9 zł
Więcej
Dostawa na adres
Od 11 zł ·
CZ 13 – PN 17.11.
Więcej
Klarna logo
Płatność w ciągu 30 dni po przetestowaniu
Bezpieczne zakupy
365 dni na zwrot
Jesteśmy w 12 krajach Europy
W 100% ludzkie podejście
Więcej
ID produktu: 1785748
Na ten produkt nie można wykorzystać kodu zniżkowego ani rabatów.
Nóż Santoku Trino marki FABINI został zaprojektowany w Czechach i dzięki ząbkowanej krawędzi idealnie nadaje się do krojenia pieczywa, owoców i warzyw, również ze skórką.

Ostrze noża wykonano metodą kanapkową San Mai z japońskiej, trójwarstwowej stali. Rezultatem jest ostry i elastyczny nóż, który nie pęka ani się nie kruszy. Twardy rdzeń AUS8, zapewniający maksymalną i długotrwałą ostrość, uzupełniają bardziej miękkie, elastyczne warstwy zewnętrzne, które zapobiegają uszkodzeniom ostrza. Ostrze jest szlifowane obustronnie pod kątem ok. 13° a twardość stali sięga 57-59 HRC.

Rękojeść ma doskonałą ergonomię i jest wykonana z termoplastycznego materiału, który nie ślizga się i zapewnia maksymalną wytrzymałość i trwałość.
Do pieczywaZe stali nierdzewnejDługość klingi 13 cm

Wszystkie informacje o produkcie

Odkryj pełną ofertę produktów z kolekcji Trino

Będzie pasowało

Podobne produkty

Będzie pasowało