Znamy się? Zaloguj się

lub
Zaloguj się przez Facebook
Już 2,5 miliona użytkowników

Dołącz do grona 2,5 mln zadowolonych klientów i zdobądź 20 zł na swoje pierwsze zakupy.

Dołącz do grona 2,5 mln zadowolonych klientów i zdobądź 20 zł na swoje pierwsze zakupy.

70% mniej za stylowe mieszkanie!

  • Wyjątkowe produkty designerskie
  • Program lojalnościowy
  • Codzienne nowe promocje
  • 90 dni na bezproblemowy zwrot
lub
Wejdź przez Facebook

Obserwujemy dla Ciebie ten produkt!

Obserwowanie produktu jest aktywne.: Już obserwujesz .

Jak tylko produkt będzie dostępny, napiszemy do Ciebie na . Tutaj możesz zmienić adres, na który wyślemy powiadomienie, lub anulować obserwowanie . Tutaj możesz zmienić adres, na który mamy wysłać powiadomienie.

Ok

Anulowano obserwowanie produktu

Obserwowanie produktu zostało anulowane. Jeśli zmienisz zdanie, możesz je z powrotem aktywować.

Ok

Ktoś Cię ubiegł :(

Z przykrością informujemy, że ktoś Cię wyprzedził i wybrany przez Ciebie produkt nie jest już dostępny. Aktywowaliśmy ponowne obserwowanie produktu, abyś mógł go w końcu kupić! Jeśli nie jesteś już zainteresowany produktem, anuluj obserwowanie tutaj.

Ok
Ta witryna używa plików cookie. Więcej o używanych przez nas plikach, ich zastosowaniu, modyfikacji i akceptacji można znaleźć tutaj
ok

Zarejestruj się i zyskaj 20 zł na Twoje zakupy.

  • pomoc@bonami.pl
  • |
  • 71 66 191 76
71 66 191 76
Sztuka serwowania herbaty i kawy

Sztuka serwowania herbaty i kawy

Wiesz, że tradycja parzenia herbaty ma ponad 4 000 lat, a kawę odkryto w I tysiącleciu p.n.e.? Kochasz te napoje i chcesz poznać sztukę ich podawania? Nie obejdziesz się bez akcesoriów marki Bredemeijer a Galzone.

Udostępnij kampanię | Kampania już się skończyła

Chwila zapomnienia

Japońską ceremonię picia herbaty kończy medytacja. Przygotuj ten napój według starej tradycji i osiągnij stan zen. Stan wyciszenia i obserwacji.

Aby spełnić ceremonię parzenia sproszkowanej, zielonej herbaty potrzebujesz dobrej jakości dzbanek oraz czarki. Potem możesz poświęcić się zgłębianiu harmonii świata.

Sztuka parzenia herbaty

Aby zachować właściwości herbaty, trzeba wiedzieć jak ją przygotować. Bardzo ważną rolę odgrywa temperatura wody.

⦁ Zieloną herbatę zalewamy wodą o temperaturze 60 - 80 °C
⦁ Czarną, owocową oraz ziołową herbatę zalewamy wodą gotowaną o temperaturze 100 °C
⦁ Białą herbatę zalewamy wodą o temperaturze 80 - 90 °C

Wystarczy 10 sekund a zyskasz z całą masę korzyści!

Utwórz za darmo konto na Bonami, oprócz natychmiastowego dostępu do dodatkowych funkcji zyskasz 20 zł na swoje pierwsze zakupy.

  • Obserwowanie dostępności produktów
  • Zapisanie ulubionych perełek
  • Bonusy i rabaty na zakupy
  • VIP obsługa klientów
lub
Wejdź przez Facebook

Zakończeniem registracji zawrzesz tą umowę z Bonami.cz, a. s. dotyczącą ochrony danych osobowych.

Zakończeniem registracji zawrzesz tą umowę z Bonami.cz, a. s. dotyczącą ochrony danych osobowych.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela